Time Zones	Thursday, October 19, 2023	Time Zones	Friday October 20, 2023
	Day 1		Day 2
EST	Agenda	EST	Agenda
9:00am	Welcome from Atira	9:00am	Welcome from Pan Canadian Advisory Committee
9:05am	Elder opening Opening Blessing and Land Acknowledgement	9:05am	Elder opening Opening Blessing and Land Acknowledgement
9:15am	Facilitator Opening Remarks (Khulud Baig) Housekeeping: Daily Agenda Overview	9:15am	Facilitator Opening Remarks Housekeeping: Daily Agenda Overview
9:20am	Canadian Human Rights Commission: The Federal Housing Advocate (Marie-Josée Houle) (Presentation)	9:20am	Canada Mortgage and Housing Corporation CEO Romy Bowers (Presentation and Q&A)
9:40am	SHE.THEY.US Campaign - PCVWH Project (Ange Valentini) (Presentation)		
10:15am	PCVWH- Review Six Calls to Action (Khulud Baig)	10:20am	Health Break 10 mins
10:45am	Health Break 10 mins	10:30am	Continue- CMHC CEO Session 50 minutes
10:55am	Lived Expertise Panel	11:20am	Health Break 10 mins
11:55am	Insights: Breakout Group - Preparing for a dialogue with Canada Mortgage and Housing Corporation (CMHC) (Breakout Groups)	11:30am	Financialization of Housing - Anne Landry (Housing Advocate) and Julieta Perucca (The SHIFT) (Presentation)
12:25pm	Insights: Groups Report Back	12:10pm	Indeginous Women and Gender Diverse People experiences Panel
12:55pm	Lunch Break	12:55pm	Lunch Break
1:55pm	Human Rights Claim- Best practices and Lessons learned: Women's National Housing & Homelessness Network. (Presentation)	1:55pm	Advocacy and Art: Performance by Dominique Grant
2:20pm	Human Righst Claim with an Intersectionality Lens. (Breakout Groups)	2:40pm	Health Break 10 mins
2:45pm	Health Break 15 mins	2:50pm	A Regional Portrait of Systemic Issues and Opportunities For Equity-PCVWH and WNHHN. (Presentation)
3:00pm	Human Righst Claim with an Intersectionality Lens. (Breakout Groups Report Back)	3:15pm	Trip around Canada- Data Walk
3:30pm	Women and Gender Diverse Housing - Senator Marilou McPhedran	3:40pm	Next Step: What is the future of PCVWH?
4:15pm	Next Day Agenda Review and Closing Remarks	4:15pm	Elder Closing Remarks